Thomas Watervoort

Eigenaar, Opticien / Contactlensspecialist

Pieter Watervoort

Opticien / Optometrist 

Alida

Opticien

Rachel

Opticien / Student contactlenzen

Julie

Leering Opticien

Mascotte Xena

Gek op aandacht & Gek op kinderen


Optiekzaak PIETER WATERVOORT OPTIEK gaat over van VADER op ZOON, WATERVOORT OPTIEK EXCLUSIVE EYEWEAR.

Een nieuw hoofdstuk met dankbaarheid aan Pieter & Alice Watervoort.

 

Vanaf 1987 werkzaam te zijn geweest voor Ton Lips in Brunssum opende op 1 juli 1996 Pieter samen met zijn vrouw Alice de deuren voor het eerst als eigenaren van "Pieter Watervoort Optiek" in de bruisende stad te Brunssum. Met toewijding en passie bouwde Pieter in de afgelopen jaren een gewaardeerde reputatie op als de lokale opticien die voorziet in de beste oog zorg en stijlvolle brillen. Nu, na 36 jaar succesvolle dienst, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Op dezelfde historische datum, 1 juli 2023, is de optiekzaak overgedragen aan hun zoon, Thomas Watervoort, die het stokje zal overnemen onder de naam

"Watervoort Optiek Exclusive Eyewear." Hiermee blijft de familietraditie voortbestaan en wordt de erfenis van kwaliteit en service voortgezet.

Watervoort Optiek Exclusive Eyewear zal doorgaan met het bieden van uitmuntende oogzorg en een prachtige collectie monturen, met een toegevoegde toewijding aan exclusiviteit en stijl. Thomas heeft grootse plannen om de winkel te vernieuwen en uit te breiden, met een focus op de nieuwste trends in brillenmode en geavanceerde oogonderzoeken.

Pieter zal altijd een speciale plek hebben in de harten van zijn klanten en de gemeenschap. Hoewel hij de dagelijkse leiding van de winkel doorgeeft, zal hij nog steeds als een "vliegende keep" aanwezig zijn om zijn kennis en liefde voor het vak te delen.

 

Watervoort Optiek Exclusive Eyewear

 


Bij interesse voor een vrijblijvend advies / oogmeting / Second opinion, vul  dan hier uw contactgegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Vindt u het makkelijker om contact op te nemen via Watsapp? Stuur dan een bericht voorzien van uw naam, geboortedatum en uw vraag.Openingstijden

  • Maandag           - Gesloten
  • Dinsdag             - 9.00 t/m 18.00
  • Woensdag        - 9.00 t/m 18.00
  • Donderdag      - 9.00 t/m 18.00
  • Vrijdag                - 9.00 t/m 18.00
  • Zaterdag           - 9.00 t/m 17.00
  • Zondag               - Gesloten

Adresgegevens:

 

Schiffelerstraat 4

6441 CN Brunssum

045-5272002

info@watervoortoptiek.nl