Watervoort Optiek, dé contactlensspecialist in Brunssum

Bij Watervoort Optiek Exclusive Eyewear kunt uw terecht voor brillen en contactlenzen. Het is een gezellig familiebedrijf waar elke klant een warm welkom krijgt. Bent u in de buurt van Brunssum? Kom gerust langs!

Vakkundig advies

Voor vakkundig advies, professionele oogmetingen en alle soorten contactlenzen. De contactlenzen worden gerealiseerd door LensOnline. Om de kwaliteit te waarborgen van onze partner bestaat het team uit gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten. Zij kunnen hun kennis en ervaring met u delen. Daarnaast kunnen zij het beste adviseren welke contactlenzen het beste bij u past.

Geavanceerd apparatuur

Met het geavanceerde apparatuur van Watervoort Optiek, meten wij uw ogen en bekijken wij met u samen welke brillenglazen en/of contactlenzen het beste bij u passen. Niet ieder type contactlens is geschikt voor elk type oog. Luister daarom altijd goed naar het advies van de contactlensspecialist.

Lens controle

Een lens controle is uiterst belangrijk bij het dragen van contactlenzen. Bij Watervoort Optiek in Brunssum kunt u rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Tijdens een eerste bezoek worden uw ogen uitgebreid gemeten. Vervolgens word u geadviseerd in de juiste type contactlenzen. Het is belangrijk om de meest geschikte contactlenzen te dragen, die passen bij uw ogen. Daarnaast krijgt u ruim de tijd om de lenzen uit te proberen en ermee te oefenen.

Ons advies is een controle na 12 maanden


LENZEN BESTELLEN

Onze zachte contactlenzen, vloeistoffen en bijbehorende accessoires worden verzorgd via LensOnline. LensOnline is een online platform voor het bestellen van zachte contactlenzen. Sinds een aantal jaren zijn wij partner geworden van LensOnline. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om onze krachten te bundelen en u het beste te kunnen geven.

Dit betekent dat wij contactlenzen  kunnen aanbieden voor INTERNETPRIJZEN en de beste service kunnen verlenen vanuit onze winkel.

De service loopt via ons en blijft zoals u van ons gewend bent.

U kunt er zelf voor kiezen om bij ons of via onze LensOnline webshop contactlenzen te bestellen, prijs technisch is er geen verschil.

Maak gerust een afspraak en laat u adviseren.


Bij een totaal pakket zachte LENZEN & VLOEISTOF standaard 10euro korting.

Bestel altijd telefonisch of via WhatsApp voor de laatste toegevoegde actie CODES.


Maak een contactlens controle afspraak t.w.v. 20euro, vul hieronder uw gegevens in


Nachtlenzen

ProcorneaDreamlite & Menicon NKL

 

's Nachts in, overdag uit. Ervaar de vrijheid van scherp zicht zonder (lees)bril of lenzen.

Nachtlenzen draagt u als u slaapt. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen uw ogen. De lenzen raken uw hoornvlies niet, maar drijven op uw traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van uw oog een andere vorm aan.

Dat verschil in vorm zorgt dat u overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer u vaak last hebt van droge ogen!

Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als u gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven u hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als u wakker bent.

Groot voordeel dat uw myopisering wordt vertraagd en uw sterkte stabiel blijft.

Kan alleen toegepast worden bij min sterktes en toe te passen in enkelvoudig & multifocaal.


Volg de stappen in de instructievideos en ervaar de vrijheid van DreamLite® nachtlenzen.


Welke lenzen verkrijgbaar Watervoort Optiek Exclusive Eyewear:

- Zachte lenzen

- Harde lenzen

- Nacht lenzen

- Myopie Lenzen

Toe te passen in: Enkelvoudig / Toric-Cilindrische / Multifocaal 

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u bij ons in de winkel terecht